Registreren

account aanmaken

Meteen aan de slag in het onderwijs

Je kunt met jouw kennis, ervaring en skills meteen aan de slag voor de klas, ook als je (nog) geen lesbevoegdheid hebt. Wij geloven namelijk dat iedereen een talent heeft dat gedeeld kan worden. Vertel bijvoorbeeld jouw verhaal tijdens een gastles, geef een lessenreeks over jouw expertise of ondersteun een school voor een vast aantal uur per maand. Zo maak jij kennis met het onderwijs en krijgt het onderwijs een flinke dosis inspiratie. Geen zorgen, wij begeleiden je waar nodig. Ga jij aan de slag als vakkracht of onderwijsondersteuner?

maak nu een account aan

Ben je een school en op zoek naar onderwijstalent?

De mogelijkheden

AAN DE SLAG ALS vakkracht

Wil je vaker voor de klas staan en zou je dit een leuke (bij)baan vinden? Als vakkracht deel je ter verrijking en ondersteuning van de leerkracht of docent je expertise over een bepaald vak, zoals kunst, muziek, economie of IT. Geef bijvoorbeeld iedere week een uur les. Als vakkracht krijg je betaald. 

AAN DE SLAG ALS onderwijsondersteuner

Van onderwijsassistent tot administratief medewerker en van PABO-student tot eventmanager, als jij werk uit handen wil nemen van leerkrachten en docenten vanuit jouw eigen expertise, bijvoorbeeld door de klassenadministratie te doen of een sportdag te organiseren, dan kan dat als onderwijsondersteunend personeel. 

voordelen van dit platform

"We hire character & train skills"

Wij nemen contact op

Bedankt voor je aanvraag!
Wij nemen de boeking in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Heb je tussendoor vragen? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Pieter Redelijkheid
ECHT Onderwijs