Info echtonderwijs

meer info
werkwijze
ECHT Onderwijs

Werkwijze en kosten

Samen kijken we naar waar jouw school(bestuur) behoefte aan heeft en welke werkwijze het beste bij jullie past. Hierbij zijn een duurzame inzet, goede begeleiding en de juiste scholing van de vak(leer)kracht onze prioriteiten. Er zijn via Talent van Buiten twee manieren om samen te werken met een (onderwijs)professional van ECHT Onderwijs:

1. inzet, begeleiding & scholing via ECHT ONDERWIJS

terugkerend en langer dan 3 maanden

Wil je op een duurzame wijze nieuw talent aan je binden, zonder dat je direct iemand aan hoeft te nemen? Dan maak je gebruik van de ECHT Onderwijs-professional, oftewel iemand die bij ons in dienst is. Een langere, kwalitatieve samenwerking vraagt namelijk om meer ervaring, scholing en begeleiding. Dit bieden wij in de vorm van intensieve begeleiding, regelmatige intervisie en pedagogisch-didactische scholing. Op deze manier blijft de kwaliteit gewaarborgd en voorkomen we uitval. Ook kunnen we jullie ondersteunen met het aanbieden van nieuwe lesmethodes.

2. duurzame instroom op eigen formatie

inclusief onboarding en pedagogisch-didactische scholing

Liever iemand zelf in dienst nemen op je eigen formatie? Geen probleem, ook dat is een optie. Via dit platform kom je als school in contact met gescreend talent van buiten. Om een duurzame instroom en kwaliteit te garanderen is het hierbij wel verplicht ons onboardingstraject af te nemen voor de betreffende vak(leer)kracht. Zo kunnen we diegene ondersteunen in de cultuurswitch naar het onderwijs, pedagogisch-didactisch opleiden en verder begeleiden waar nodig.

kosten en contact

Alle kosten zijn inzichtelijk en transparant. Daarom hier een menukaart met een overzicht. De kosten van het onboardingstraject zijn op aanvraag, omdat deze afhankelijk zijn van overleg met de specifieke school.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school(bestuur)? Wij vinden persoonlijk en goed contact belangrijk en staan daarom altijd voor je klaar.

Wij nemen contact op

Bedankt voor je aanvraag!
Wij nemen de boeking in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Heb je tussendoor vragen? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Pieter Redelijkheid
ECHT Onderwijs